I will really, really miss you...

<3

FREE FLOWER

Idag har jag fått färg på näsan och en svarttrut på kroken.
Hur har er fredag varit?

Jag har hittat en fabulous dress. Tänk vad bra den skulle passa till alla studenter i sommar, o lite gyllenbrun hud o blont hår. Yes!


Glad kräfta

Solen ligger fortfarande på, fast det är kväll, men jag insåg nyss att jag började se ut som ett vandrande stoppljus och fick ge upp.

Idag har jag inte gjort många knop. Varit ledig och tillbringat dagen med Silje. Underbart.
Har ni haft det lika fint hemma?

Reality is checking in!

Det är inte brist på inspiration som har framkallat senaste tidens oacceptabla bloggbeteende, det är... något annat. Odefinierbart.

Jag har 8 dagar kvar i Norge. 3 dagar kvar på jobbet (fick himlans mkt ledigt i maj). 7 månader har bara sprungit förbi. Jag är glad att David har delat denna tid med mig.



Jag har glömt att berätta att vi har haft besök! Det var så trevligt. :)




HEMMA HOS MIG



Ja, såhär skulle man nästan kunna tro att att det ser ut hemma hos mig.
Men inte fullt så mycket skor har jag än, men jag är en bra bit på vägen. Så blir det när man jobbar i en skobutik, antar jag.

Nu sitter jag i soffan, och väntar på att maten ska bli klar.
När jag kommer hem efter jobbet så möts jag av killar som spelar x-box, fullt med disk, o mat som inte är gjord, bröd som inte är handlat. Antar att fiska o spela x-box tar sån tid och är mycket viktigare.
Jag, arg? Nej då. Bara trött & hungrig!

Bästa helgen på länge

Igår var det fest tillsammans med dom bästa Hallandjenterna, och 2 nykomlingar. En av dessa var Marika som kommer från Malmö, väldigt trevlig.
Efter att ha mötts upp hemma hos Trine & Mimmi så gav vi av oss ut på byn.








Idag har jag, David & Henke varit ute på en lång tur, upp för bergen. Riktigt trevligt. Får vänta på bilder från Davids kamera.
Nu ska vi äta lasange som jag o Henke har lagat!

RSS 2.0